

Scroll down 4 English...
כשאחזור מנסיעה בת שבועיים לפריז, אנו נשיק את תפריט הקיץ החדש שלנו
ערכנו השנה לא מעט שינויים, בהם צמצום התפריט ל-19 מנות ומתן דגש על אנטיפסטי ומנות דגה
אין יותר פסטות גדולות, רק 3/4
יהיה מיני תפריט של צלחות פיצקיות עם ירקות כבושים, דגים מלוחים, ונקניקים, הכל תוצרת בית
ומנה עיקרית בשם שרימפ מרטיני- שרימפ ים תיכון צלויים, על רביולי דלעת ומרטיני ביאנקו
בקרוב נעלה תמונות ותפריט דוגמא
ממליץ לכולם לבוא להפרד מתפריט החורף, הנהנה בימים אלה ממש מטוויסטים מרעננים של אפונה טרייה, פול ירוק ושורשי אביב
Hello boys & girls,
Summer’s coming up and with it our new summer menu. So, first order of business is to come and say your good-byes from the old winter menu, which is now enjoying the wonderful spring greens and root-vegetables such as fresh green peas & fava beans, springs herbs & parsnips!
Next order of business is the summer menu, which will be brief & light, with plenty of sea-food and home made pickled vegetables, cured meats and salt-brined fish.
The new menu will be printed upon my return from 2 weeks in Paris! So expect a slight French breeze throughout the menu.
Sample menu and more photos will be added shortly.
Keep eating & drinking and come visit!!